Een tuinontwerp van Hoveniersbedrijf Marco de Jonge is altijd goed

Een mooie tuin begint uiteraard met een goed ontwerp. Daar kunnen wij van Hoveniersbedrijf Marco de Jonge je bij helpen. Het ontwerpen van een tuin is niet zomaar wat; je moet weten welke planten waar kunnen staan en met welke andere zaken je rekening moet houden. Onze hoveniers weten precies wat de mogelijkheden zijn en plannen in overleg met jou hoe jouw ideale tuin eruit moet zien. Jouw wensen en voorkeuren vormen altijd de basis voor het ontwerp.

Waar moet bij een tuinontwerp rekening mee worden gehouden?

Bij het maken van een ontwerp voor je tuin houden wij met een heleboel dingen rekening. Misschien zelfs met dingen waar je zelf nog niet eens aan had gedacht. De ligging van de verschillende onderdelen in je tuin is cruciaal. Je wilt natuurlijk dat jouw tuin er van alle kanten en vanuit alle hoeken goed uitziet. Hoveniersbedrijf Marco de Jonge helpt je een tuin te ontwerpen die zowel vanaf het tuinpad als vanuit je huis mooi is om te zien. Ook weten wij precies wat voor planten waar moeten staan als het gaat om zonuren en schaduw. Zo staat elke plant straks op de juiste plek.

Bepaal zelf het onderhoudsniveau in je tuinontwerp

Het idee dat je zelf je tuin moet gaan bijhouden, kan je afschrikken als je daar weinig tijd of energie voor hebt of niet bepaald beschikt over groene vingers. Hoveniersbedrijf Marco de Jonge wil deze zorg wegnemen. Bij het maken van een tuinontwerp kan er al rekening worden gehouden met het gewenste onderhoudsniveau. Vind je het leuk om in de tuin te werken en heb je daar ook veel tijd voor, dan hoeft het geen probleem te zijn om een tuin te hebben die veel onderhoud vraagt. Heb je weinig tijd of vind je het gewoon niet leuk om in de tuin te werken, dan kan een tuin worden ontworpen die weinig onderhoud vergt.

Jouw droomtuin dankzij een tuinontwerp van Hoveniersbedrijf Marco de Jonge

Weet jij al wat voor kleuren jij in je tuin wilt hebben? Heb je al planten op je verlanglijstje staan? Weet je al hoe jouw terras eruit gaat zien, wat voor bestrating of vlonders je wilt? Wil je misschien een vijver? Heb jij al zin gekregen om aan het ontwerpen te slaan? Laat jouw creativiteit aanvullen door de creativiteit en vakkennis van Hoveniersbedrijf Marco de Jonge. Zo maken we samen het tuinontwerp van jouw dromen.