Tuinonderhoud door Hoveniersbedrijf Marco de Jonge

Je kunt nog zo’n prachtig aangelegde tuin hebben, maar zonder fatsoenlijk en regelmatig onderhoud gaat de glans van je tuin snel verloren. Dat is erg zonde. Als je bij iemand op visite bent of als je een wandeling maakt door de buurt, valt jouw oog al snel op de staat van de tuinen. Je zult ook zien dat waar de tuin in goede staat is, het huis er ook al snel beter door gaat uitzien. Als daarentegen de tuin slecht onderhouden is, heeft dit ook zijn weerslag op hoe het huis er uitziet. De tuin is als het ware een visitekaartje van je huis. Het is zo jammer om dit te laten versloffen.

Wat valt er allemaal onder tuinonderhoud?

De mate van onderhoud die aan je tuin nodig is, hangt helemaal van de tuin zelf af. Sommige hebben veel onderhoud nodig, andere weinig. Onder onderhoud valt de verzorging van alles wat je in je tuin ziet. Hierbij kun je denken aan bemesten, gras maaien, het verwijderen van opgekomen onkruid, verwijderen van mos en groene aanslag op het terras en het snoeien van bomen, hagen en struiken die in je tuin staan. Onkruid verwijderen is belangrijk omdat het de groei van je planten belemmert.

Waarom Hoveniersbedrijf Marco de Jonge inschakelen voor tuinonderhoud?

Het onderhouden van je tuin is werk waarbij wel enige vakkennis nodig is. Bijvoorbeeld het snoeien van bomen, struiken of hagen kun je het beste aan een vakman overlaten zodat er niet te vroeg of laat en niet te veel of weinig gesnoeid wordt. De wijze waarop gesnoeid wordt is immers bepalend voor hoe je plant eruit gaat zien. Onze hoveniers weten precies hoe het mooiste resultaat bereikt wordt. Maar niet alleen omwille van de schat aan vakkennis kun je Hoveniersbedrijf Marco de Jonge inschakelen, het inschakelen van de hovenier is ook ideaal als je zelf niet veel tijd of energie hebt om de tuin bij te houden.

Wil jij ook zo’n prachtige, piekfijn verzorgde tuin?

Hoveniersbedrijf Marco de Jonge staat voor jou klaar om ervoor te zorgen dat jouw tuin er het hele jaar door mooi en verzorgd uitziet. Om dit te bereiken, kunnen wij je tuin voor- en najaarsbeurten geven. Onze hoveniers zijn tevens gespecialiseerd in het snoeien van fruitbomen. Voor jouw gazon kunnen wij bemesting of nieuwe graszoden regelen om zwakke plekken te herstellen. Dus wil jij het hele jaar door een mooie tuin? Schakel dan Hoveniersbedrijf Marco de Jonge in.