Tuinadvies nodig van Hoveniersbedrijf Marco de Jonge?

Naast het ontwerp, de aanleg en het onderhoud van jouw tuin kunnen we jou ook van dienst zijn als het gaat om het geven van tuinadvies. Heb je vragen over jouw tuin? Vragen over de mogelijkheden, onderhoudstips, voor zowel de korte als de langere termijn? Je kunt met al jouw vragen terecht bij Hoveniersbedrijf Marco de Jonge. Wij hebben alle nodige expertise, vakkennis en creativiteit in huis om jou advies te kunnen geven omtrent elk aspect van jouw huidige of toekomstige tuin.

Waarom een gedegen tuinadvies aanvragen?

Het doel van een goed tuinadvies is om een oplossing te vinden voor allerhande problemen en vraagstukken die jouw tuin heeft opgeworpen. Als je zelf geen of weinig ervaring hebt met het ontwerpen, aanleggen of onderhouden van een tuin, kan het lastig zijn om zelf de oplossingen te bedenken voor je problemen en vraagstukken. De hoveniers van Hoveniersbedrijf Marco de Jonge hebben ervaring met alles wat met tuinen te maken heeft en zijn daarom de aangewezen personen om te raadplegen als jij advies nodig hebt voor jouw tuin.

Waarover kun je tuinadvies inwinnen?

Met Hoveniersbedrijf Marco de Jonge kun je erop vertrouwen dat jouw tuin zowel nu als in de toekomst een fijne plek voor je zal zijn. De mogelijkheden op het gebied van tuinadvies zijn talrijk. Je kunt bijvoorbeeld advies vragen over de indeling: hoe vormen de onderdelen van jouw tuin samen een mooie compositie die er van alle kanten goed uitziet? Je kunt ook advies vragen over de beplanting: welke planten komen waar het beste tot hun recht, wat voor planten kun je het beste kiezen en welke planten beter niet? Ook over jouw terras en eventuele vijver kunnen wij een goed advies opstellen: wil je bijvoorbeeld een vlonder of sierbestrating als ondergrond voor jouw terras en hoe leg je een onderhoudsvriendelijke vijver aan?

Wat komt er kijken bij een tuinadvies van Hoveniersbedrijf Marco de Jonge?

Hoe het geven van een tuinadvies in zijn werk gaat, hangt helemaal af van jouw situatie. Je kunt voor enkel een tuinadvies bij ons terecht, maar je kunt ook besluiten om naast tuinadvies ook een ontwerp door ons te laten maken of de aanleg door ons te laten realiseren. Voor sommige vragen is het belangrijk dat wij langskomen zodat we de tuinsituatie kunnen bekijken. Voor andere vragen kunnen wij je misschien ook heel goed op afstand helpen. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.